بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: کودهای آلی


موارد یافت شده: 9

1 - نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
2 - امکان سنجی پالایش علفکش متری بیوزین در خاک با کاربرد کودهای آلی (چکیده)
3 - تأثیر کاربرد کمپوست و ورمی‌کمپوست غنی شده با کود شیمیایی و کود شیمیایی ‌بر برخی شاخص‌های بیولوژیک کیفیت خاک در ریزوسفر ریحان (Ocimum basilicum) (چکیده)
4 - تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی بر تعداد و وزن بنه زعفران (چکیده)
5 - اثرات اصلاح کننده های مختلف آلی بر بیوماس میکروبی و فعالیت آنزیم اوره آز خاک تحت کشت گیاه دارویی ریحان (چکیده)
6 - ارزیابی اثر مصرف کمپوست، ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
7 - مقایسه کود های آلی همراه با عناصر بر و روی بر برخی خصوصیات رشدی، غلظت و جذب عناصر غذایی گیاه ارزن (Panicum miliaceum) (چکیده)
8 - بررسی اثرات کاربرد کودهای آلی مختلف و محلول پاشی عصاره‌ آنها بر تولید و ماندگاری گوجه‌فرنگی در انبار در نظامهای کشاورزی اکولوژیک (چکیده)
9 - تأثیر کودهای آلی (کمپوست زباله شهری، کود گاوی) و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیکی خاک (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر